| 1 yorum ]

...sensiz kalacak bu liman,sensiz batacak bu güneş...
Ayrılıkları hiç sevmiyorum.Zaten kim ister ki sevdiği insandan ayrı kalmayı.Geçen yıl aşkım askere gittiği zaman da ayrı kaldık.Özlem dolu tam 460 gün!Şimdi mecburi ayrılıklara bi tanesi daha ekleniyor.Aşkım bugün bir süre çalışmak için Bodrum'a gidiyor.En az 2 ay görüşemiycez.Bu ayrılığın bizim geleceğimiz için iyi bir hamle olmasını umut ediyoruz.İnşallah birşeyler yoluna giricek ve istediğimiz şeyleri daha rahat gerçekleştirebilicez.Otobusune yalnızca saatler kaldı.Bakalım gelecek günler bize ne getirecek.Herşey çok güzel olacak diye umut ediyoruz ve öyle de olacak.Seni çok seviyorum aşkım ve çok özliycem...


Devamını okuyun...>>
| 0 yorum ]

Kavak yelleri ilk başlarda çok severek izlediğim fakat sonralarda hafiften bayan bir dizi.Senaristler de bunu farketmiş olmalı ki son bir kaç bölümdür diziye hareket gelmeye başlamıştı.Dün akşam yayınlanan sezon finalinin özellikle son kısmını çok heycanla izledim.Öyle bir yerde bitirdiler ki diziyi 'ya eylüle kadar nasıl bekliycez şimdi dedim'.Geçen gün gazete de okuduğum habere göre Dağhan Külegeç diziden ayrılıcakmış.Bu nedenle Efe ölücektir kesin.Yine okuduğum başka bir habere göre gelecek sezon Sarp Apak Kavak Yelleri kadrosunda yer alacakmış.Neyse ben lafı daha fazla uzatmadan izlemeyenler için bulduğum Kavak Yellerinin sezon finalini sizlerle paylaşıyorum,iyi seyirler...[...]


Sezon finalini buradan izleyebilirsiniz.


Devamını okuyun...>>
| 0 yorum ]

Ya ben bu Sagopa Kajmer'in şarkılarına hayret ediyorum.Bu adam bu kadar anlamlı sözü nerden bulup da yazıyor.Çok da uzun şarkıları var iki kelime karalayıp bırakmıyor.Her şarkısını dinlediğimde vay be söze bak diyorum.Ben neden yazamıyorum böyle sözler diye de kendi kendime hayıflanıyorum:)Sago,Ateşten Gömlek parçasına oldukça duygusal ve duyarlı bir klip çekmiş.Savaşın acı yüzü bir kere daha yüzünüze çarpıcak klibi izlerken.Klibin yönetmeni de Tarık Sönmez.Klip tv ekranlarında yeni yeni dönmeye başladı.İşte süper klip...[...]



Benim bir sırrım var açıklanmayacak kadar sır
Bundan çıkar hır
Patlamalar vuku bulur, dert kahır.
Sırdan geçer dilim olsa hali der diken.
Bilmez bilen râdaan olur ben ve diken.
Ya söylersen kim anlar? Söylemezsen bağlar gamlardan ağlar. Bu yıpranışla dağılır bütün.
Doymaz SaGo yakar tütün.
İçindeyim oyunun büsbütün.
Hayatıma musallat oldu şöhret, ün.
Karıştı yarınım, bitti dün. Tedirgin bugün
Topla, çıkar nedir sonuç? Her kıyasla bilime değer.
Bıçağa ait keskin uç. Kimdir suçlu, kimde suç?
Öylesine kibirli ki biber yakmadan bırakmaz rahat.
Yarası ağır dilimin bulamıyorum kapatacak bant!
Üzerime gelin bakın dinamit bağlı gövdeme.
Yaklaşanı uçurum uçurtma misali pimden iplerle.
Fesatlar kapıma vardılar ellerinde güllerle.
İşlerine gelmediğinde saldırdılar aynı güllerin dikenleriyle! Vurdular siyah güllelerle

Nakarat x2

Giy ateşten gömlekleri bir bir yansın üzerin!
Ve dahi kır topraktan çömlekleri zaten tedirgin halim (Ve dahi)
Bir benim bir bendim ve bir kendim ortadayım
Bitmez derdim bu hal beni yer bitirir bildim�


Aklıma gelen başıma geldi.
Başım yarıldı, aşım soğudu, yine iştahsızlık elinde oyuncak etti açlığımı.
Artık kartopu oynamak istemiyorum ellerim dondu.
Türlü saklambaç oyunlarından gözlerim yoruldu.
Nerdesiniz güven abideleri (he) cesaret haylazları? Gösterin bana altmışikiden tavşan yapan hokkabazları. Belirleyin karşımda durabilecek tüm küfürbazları.
Demirden mızraplarla kırdım sazları.
Deştim böğrümden kıyamadığım hazları. Verin bana yazları İlahi merhamet sarayı; Ya Hannan! Sensin Rana, sensin Mana, sensin Rahman, sensin Canan!
Ruhum işgalden kurtulmaz, vatan infilak eder alev ateş volkan, hislerim kırık var. Püskürüyor üzerime lav! Kıvılcım korlar! Elimdeki bir avuç dolusu su ile sönmez bu yangınlar.
Ben bir sırra sahibim, hayat uykusuna yatmış.
Ben çok dosta sahiptim, güvensizlik içine batmış.
Şahit oldum birileri mutluluğu parayla kapmış!..

ateşten gömlekler,
topraktan çömlekler,
ne maymundan geldin,
ne de seni getirdi leylekler,
sagoya kulak ver...!!!
(sagoya kulak ver) x2

iki sıfır sıfır sekiz
elveda eder
veda eder...
(sagoya kulak ver) x2


Devamını okuyun...>>
| 0 yorum ]

Teoman, Çoban Yıldızı şarkısına öyle bi klip çekmiş ki izlerken bir çok yerde derin derin offf çekiyor insan.Şarkı zaten çok güzel,insanı çok değişik yerlere götürüyor.Bir klip bir şarkıya bu kadar mı uygun olur.Aşkımın askerde olduğu günler geldi aklıma gözlerim doldu izlerken.Klibin yönetmenliğini Teoman üstlenmiş.Aynı zamanda Çoban Yıldızı albumun ilk video klibi.Buyrun hep beraber bir daha izleyelim klibi...[...]


Çoban Yıldızı parçasının şarkı sözleri:

Yüzme bilmeden daha
Deniz görmeden
Hiç güneşte yanmadan
Şimdi ölmek istememem

Bir kalbi sarmadan
Aşkı tatmadan daha

Onla serhoş olmadan
Hiç sevişmeden daha
Şimdi ölmek istemem
Daha hiç gülmeden

Çoban yıldızı
Sen benle kal…
Hep benle kal…
Çoban yıldızı…



Devamını okuyun...>>
| 0 yorum ]

Sinemaya gitmeyeli o kadar uzun zaman oldu ki.Vakitsizlik ve imkansızlıktan dolayı bir türlü sinemaya gidemedik bu ara.İzlemek istediğim bir sürü film vizyona girdi de kalktı bile bu zaman zarfında.Vizyondaki sinemaları incelerken bir film dikkatimi çekti.Fragmanını izledim ve yorumları okudum.Tüm eleştiriler olumlu yonde.Müzede Bir Gece serinin 2. filmiymiş.Ben de merak ettim bu filmi gerçekten eğlenceli bir film gibi duruyor..Belki izleme şansım olur.Başrolde Ben Stiller oynuyor,bu adamın bütün filmlerini severek izlemişimdir zaten.Filmin fragmanını da izlemek isteyenler için sizinle paylaşıyorum...[...]





Devamını okuyun...>>
| 0 yorum ]

Mardan Palace...yok böyle bir otel!Tam bir görsel şölen.Şimdiye kadar yapılan otellerin en iyisi bence bu otel.Burda bir kaç gece tatil yapacaksam 5sene tatil yapmasam da olur:)Özellikle mimari olarak çok değişik bir tesis.Tam bir küçük İstanbul diyebiliriz.İstanbul Boğazı şeklinde tasarlanan açık yüzme havuzu 16bin metrekare ve neredeyse tüm oteli kaplıyor.Ayrıca tesis içerisin de Dolmabahçe Binası, Kuleli Askeri Lisesi görünümünde tasarlanmış Anadolu Yakası, Avrupa yakası, Kız Kulesi'nide görmeniz mümkün.Yapımına 3,5 yıl önce başlanmasına rağmen ancak hizmete girebildi.Mardan Palace Lara sahillerinde tam 180bin metre karelik bir alanda yer alıyor.23Mayıs tarihinde yapılan açılışa Dünyanın bir çok yerinden çok ünlü isimler katıldı.Richard Gere,Sharon Stone,Monica Belluci benim şimdilik aklımda kalanlar.Tesisi daha ayrıntılı olarak buradan inceleyebilirsiniz.Ayrıca fiyatını merak edenler için bir ipucu vereyim;gecelik kişi başı fiyatı sıradan bir ailenin bir aylık ev kirası kadar:)


Devamını okuyun...>>
| 0 yorum ]

Malum yaz sezonu yavaş yavaş açılıyor.Okulların kapanması yaklaştıkça insanlar tatil programlarını hızlandırmaya başladılar.Bunda erken rezervasyon kampanyalarının da büyük payı var.Ben de bir turizmci olarak ve tecrübelerime dayanarak sizlerle bazı önerilerimi paylaşmak istiyorum.Bunun için size tatil planlamanızda bazı kolaylıkları önerreceğim;
Tatil programı yaparken öncelikle nereye gitmek istediğinizi belirlemeniz gerekir.Ege Akdeniz ve ya yakın bölge diye işe başlarsanız kafanız karışır ve istediğiniz gibi bir yer bulmakta çok fazla zorlanırsınız.Bu yüzden tatil için ilk atacağınız adım bölgeye karar vermek olmalıdır.Bu yöndeki kararınızı verdikten sonra tatil köyü mü butik otel mi yoksa lüx bir otelde mi olmak istediğinize karar verin.Daha çok doğayla başbaşa olmak ve bir binaya hapsolmak istemiyorsanız tatil köyleri en iyi tercihdir.

Artık bir çok tesis herşey dail sistemde çalıştığı için turistler çok fazla dışarıda vakit geçirmiyor.Eğer siz hem tatil yapıp hem çevreyi gezeyim diyorsanız herşeydahil sistemi sizin çok da cazip değildir.Yarım Pansiyon ya da Tam Pansiyon konseptteki bir tesisde hem otele hapsolmadan çevreyi de gezebilir,hem de daha kaliteli yemekler yemiş olursunuz.Bu tip bir tatil istiyorsanız da merkeze yakın mesafeli tesisler tercih etmeniz gerekir.

Tatil programı yaparken en önemli konu ise ayıracağınız bütçe.Toplamda tatiliniz için ne kadar ayıracağınızı belirledikten sonra program yaparsanız bütcenize uymayan yerleri en baştan elemiş olursunuz.Bu da sizin işinizi biraz daha kolaylaştırır.
Şimdilik aklıma gelen detaylar bu kadar.Zamanla bu tip nacizane düşüncelerimi yine sizlerle paylaşmaya devam edeceğim.Herkese şimdiden iyi tatiller.


Devamını okuyun...>>
| 0 yorum ]

Her türlü konuyla ilgili bana blogmaekmek@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.


Devamını okuyun...>>
| 1 yorum ]

Selam...Uzun zamandır bi blogum olsun istiyodum sonunda oldu,muradıma erdim.Aklımdan geçenleri sizlerle paylaşmayı zaman zaman fikir alışverişinde bulunmayı planlıyorum.Umarım keyifle okunası bir blog olur.Şimdilik yazıcaklarım bu kadar..
Son olarak blogumda bana yardım eden aşkım Azohba ya teşekkür ederim:)


Devamını okuyun...>>